Jan Kies

Kapsalon - Dames & Heren
 
 

Jan denkt hardop


 

2011-05-20 - FILM VAN DE EEUW!

 

Wat hebben wij genoten van onze film bij Man Bijt Hond.

 

Jammer genoeg heeft niet iedereen de film gezien. Je kunt op internet de film altijd terug vinden, maar dit is niet voor iedereen even makkelijk je moet wel thuis zijn in de digitale wereld en dat is niet voor ieder weg gelegd.


Daarom hebben wij besloten om deze geweldige film op onze site te zetten onder de rubriek “FILM VAN DE EEUW” heel simpel even aan klikken en klaar is Kees! Was het allemaal maar zo simpel, maar zo simpel is het niet! Of toch wel! Wat hebben we nodig voor dit recept! Zeven appels en een beetje kwik en een beetje tijd!


Je pakt zeven appels van de fruitschaal, een ouderwetse thermometer slopen, het kwik er uit halen, en de tijd heb je toch omdat je er mee bezig bent. Dit doe je in een kom lekker roeren tot het een geheel wordt. Je kunt het ook op de Engelse manier doen je mag zelf kiezen. Ik hoor jullie al vragen de Engelse manier! Ik ga het jullie uitleggen.


klik op deze tekst - dit is alles, heel eenvoudig. Even downloaden installeren en klaar is Kees. Quicktime is het complete recept om de film van de eeuw te kunnen bekijken. Ik denk dat jullie er slim genoeg voor zijn om deze klus te klaren. En zo vaak als je wilt te kijken naar de

FILM VAN DE EEUW.

 

Oude gedachten:
 
11-4-2020- Anderhalvemeter...

 

7-6-2017- Geef mij maar een Seiko...

 

12-5-2017- De knip is van de deur...

 

4-4-2016- Stofzuiger....

 

 
 
Het interieur is is ontworpen en handgemaakt door (mijn broer) Fred Kies