Jan Kies

Kapsalon - Dames & Heren
 
 

Jan denkt hardop


 

2011-07-10 - Mooi onderhouden gazonnetjes!

 

Wat mij opvalt hier in de omgeving dat je nagenoeg geen rolstoelen ziet laat staan een Scootmobiel. Volgens mij heb je in de omgeving, waar wij op vakantie zijn geen gehandicapten.

 

Of ze zitten allemaal opgesloten en komen de deur niet meer uit! Ik moet toegeven dat het ook niet zo handig is om je in de heuvels te begeven in een rolstoel, het gevaar voor blaren op je handen is elke dag aanwezig en moet je met spoed weer naar Beverwijk om je brandwonden te laten verzorgen .


Wat je hier wel veel ziet zijn grasmaaiers die erg veel lijken op Scootmobiels! Zouden ze de gehandicapten hier, op deze manier aan een baan hebben geholpen! Deze Scootmobielgrasmaaiers zien er waanzinnig uit, je komt ze in allerlei kleuren tegen ook de modellen zijn veel gestroomlijnder dan die logge apparaten die wij hebben in Nederland hebben.


Dit brengt mij op een geweldig idee, als wij in Nederland alle gehandicapten op een grasmaaiscootmobiel zetten, hebben ze iets omhanden, en Nederland heeft er een leuk beroep erbij. Het straatbeeld zou er een stuk fleuriger uitzien met al die flitsende karretjes met een dubbele functie, en een geweldige bijkomstigheid is dat deze mensen iets terug kunnen doen voor hun zorg, en overal

mooi onderhouden gazonnetjes!

 

Oude gedachten:
 
11-4-2020- Anderhalvemeter...

 

7-6-2017- Geef mij maar een Seiko...

 

12-5-2017- De knip is van de deur...

 

4-4-2016- Stofzuiger....

 

 
 
Het interieur is is ontworpen en handgemaakt door (mijn broer) Fred Kies