Jan Kies

Kapsalon - Dames & Heren
 
 

Jan denkt hardop


 

2021-03-01 -Vakantie is voorbij: 3 maart weer open

 

Wat een cadeau 11 weken vakantie achter de rug. Kerst, oud en nieuw gevierd jarig geweest, sneeuwpop gemaakt, kippen in de watten gelegd, eieren geraapt, een zee van vrije tijd en dan wordt er ineens besloten dat alles wordt ingetrokken ik begon er net aan te wennen.

 

Van af woensdag 3 maart wordt het allemaal anders. We mogen weer aan de slag: gewapend met de schaar gaan we alle wilde haardossen te lijf met gevaar voor eigen leven en ook alle grijze landingsbanen worden weer op kleur gebracht.
Het voorjaar staat voor de deur en we hebben behoeften aan een nieuwe frisse look, een frisse nieuwe start, zonder achteruit te kijken. De afspraken stromen binnen dat is het voordeel van online boeken en jullie zien gelijk het hygiëne protocol. Neem dit goed door, zodat wij niet voor verrassingen komen te staan en meld je af als je ziek bent zodat er plek komt voor iemand anders.
Wij zijn er klaar voor en verheugen ons om weer aan de slag te gaan en laten we duimen dat we het ergste achter de rug hebben zodat we niet weer op vakantie hoeven: het is fijner om deze zelf uit te zoeken.
Groetjes, Jan en Remko

 

bijvoorbeeld op deze momenten:
 
1-1-2023- Geëerd publiek...

 

1-1-2023- Arjen was fel...

 

1-3-2021- Vakantie is voorbij: 3 maart weer open...

 

11-4-2020- Anderhalvemeter...

 

 
 
Het interieur is is ontworpen en handgemaakt door (mijn broer) Fred Kies