Jan Kies

Kapsalon - Dames & Heren
 
 

Jan denkt hardop


 

2020-04-11 -Anderhalvemeter

 

In spanning wacht ik af hoe het straks verder gaat wanneer wij onze deur weer open mogen doen om te doen wat ik leuk vind. In dit opzicht ziet het er niet goed uit en ben ik bang dat na 28 april er niet veel zal veranderen aan het beleid er is n.l. een nieuw woord geboren:
anderhalvemeter.

 

Op zich niets mis met dit woord maar heeft voor mijn vak verstrekkende gevolgen. Zo verstrekkend dat ik er niet meer bij kan om mijn werkzaamheden te kunnen uitvoeren en ik vraag mij af hoe dit in de nieuwe norm geregeld gaat worden. Dit zijn hersenspinsels voor mij die mij de hele dag bezig houden.

Ik volg het nieuws van minuut tot minuut denk veel na over het mijn vak hoe dit straks verder moet. Jullie weten allemaal dat ik al heel wat jaartjes mee doe in het kappersvak dat mijn weg niet altijd over rozen is gegaan toch geniet ik hiervan daarom ben ik ondernemer het zit in mijn bloed.

Ik heb altijd mijn eigen keuzen beslissingen gemaakt heerlijk om weer een uitdaging aan te gaan. De situatie die nu is ontstaan is anders geeft een ander gevoel machteloos kijk ik toe wat er allemaal voor mij besloten wordt. Helaas is mijn invloed nul en zal ik moeten afwachten wat de toekomst brengt.

Uiteraard sta ik achter alle besluiten die worden genomen het is zorgwekkend wat er allemaal aan de hand is met al het verdriet erom heen. Laten we duimen dat er snel licht komt aan de horizon dat we ons normale leventje weer kunnen oppakken en dat ik weer snel met mijn handen in het haar mag zitten.

Groetjes Jan

 

bijvoorbeeld op deze momenten:
 
28-1-2006- kinder mishandeling...

 

26-1-2006- Jaloerse kapper haalt uit met scheermes...

 

24-1-2006- Jaloerse kapper snijdt klant in nek...

 

24-1-2006- Ruzie EU over laag btw-tarief kapper...

 

 
 
Het interieur is is ontworpen en handgemaakt door (mijn broer) Fred Kies